SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Under Simning ligger våra tävlings och träningsgrupper och allt som hör till dessa.

I vår simmarutbildning finns möjlighet för alla att utvecklas. Vi har ungdomar som tränar med ambition att simma OS samtidigt som vi har simmare som tränar för att träna. Att träna simning tillsammans med andra med gemensamma mål,  utmaningar och glädje är en målsättning i alla våra grupper. Under fliken "Våra Grupper" hittar du var just du passar in. Om du vill lära dig simma så ska du gå till fliken "Simskola" istället. Där hittar allt om simupplärning.


Poseidon har två simmare till OS!
2022-04-26 15:28

I dagarna har det nu blivit klart att vi kan stolt presentera att vi har två simmare i klubben som ska iväg på var sitt OS! Först har vi Alice Seyffart som ska iväg till Brasilien och tävla i deaflympics som går av stapeln 2-9/5 för Alice del.

 

Sedan har vi Isabella Nilsson som har blivit uttagen till European Youth Olympic Festival (EYOF) som kommer äga rum i Slovakien 24-30/7. Vi i klubben är otroligt stolta över dem båda och önskar dem båda ett extremt stort lycka till och vi är övertygade om att de båda kommer prestera snabba simningar! Poseidon har en ljus framtid framför sig med så pass unga och duktiga simmare som dessa.

Digitalt möte ang Brainswim för Poseidons simskolemedlemmar
2022-01-17 15:36

Inför kommande kursstart våren 2022 så har Poseidon sänt ut en inbjudan till våra simskolemedlemmar. Den 19 januari, kl 18:30.

Vid detta möte kommer vår sportschef att berätta om metodiken Brainswim och svara på de frågor och funderingar som ni kanske har i samband med detta.

 

Har ni inte fått ett mail, så kan ni ta del av kallelsen här

 

Mvh 

SK Poseidon

Höstsimiaden i Vellinge
2021-11-30 11:22
I helgen var det också höstsimiaden i Vellinge där vi hade ett stort antal simmare på plats från Poseidon!
 
Det blev en lång dag som simmarna inte var riktigt vana vid men det hindrade dem inte från att fortsätta prestera under hela dagen. Fina personliga rekord slogs av simmarna och vi tränare är otroligt imponerade av era prestationer. Sedan ska ett extra grattis riktas till Elsa och Finn som vann 100 bröstsim och 50 fjäril respektive. Det bör också uppmärksammas att vi vinner alla lagkapper i äldsta klassen, vilket visar på en enorm bredd i klubben! Hela 21 simmare tar medalj i lag, varav 13 minst ett guld. Fantastiskt jobbat!
 
För några utav er så börjar nästa steg i era simkarriärer då ni är för gamla för simiaden och det ska bli otroligt spännande att få vara med på eran resa framöver!
 
Go Team Poseidon!
Artikel idag om vår tränare och simmare, Ida Marko-Varga.
2020-03-27 13:08
För er som har prenumeration på Sydsvenskan kan ni idag läsa ett dubbelomslag om vår duktiga tränare och simmare Ida Marko-Varga och hennes tankar om OS 2021.

https://www.sydsvenskan.se/2020-03-25/os-drom-eller-verklighet-just-nu-kanns-allt-sa-halvhjartat
Nya tränare i SUMSIM och ny ansvarig för Simiadengrupperna
2019-10-23 22:24
Det blir både Ida Marko-Varga och Gergö Nagy som kommer att anställas och som kommer att ha Sum-simgruppen.
Masters DM i Lund
2019-02-19 06:55
Lördag den 16 februari var det dags för Master-DM i simning som gick av stapeln på hemmaplan i Lund. Poseidon deltog med 8 simmare som sammanlagt ställde upp i 23 individuella starter samt två lagkapper. Sammanlagt vann Poseidon 14 individuella guld samt 2 lagkappsguld, vilket är fler än förra året. Det är en stolt och nöjd Master-trupp som nu återvänder till träningsbassängen med sikte mot SM i Eskilstuna i mars.
Nordiska Masters Mästerskapen 12-13/10 2018
2018-10-15 10:35
Under fredagen och lördagen 12-13 oktober gick Nordiska Masters Mästerskapen av stapeln på Hylliebadet i Malmö. Det var drygt 1600 starter och nästan 500 simmare från de nordiska länderna men även från New York.
Miltons arbete lockar världsstjärnor till Högevall
2018-08-31 13:05
Denna vecka är Milton Nelms i Lund, och jobbar med våra tränare i tävlingsgrupperna i simning. Samtidig jobbar han på dagarna med teknikträning för Dana Vollmer (USA) och Jeanette Ottesen (DAN). 
Alexander Olsson simmade snabbt på Vidöster Sim
2018-08-23 10:40
En lite försenad nyhet. Alexander Olsson blev nummer 3 på Vidöster Sim den 10 augusti. Med detta blev han den första simmaren att genomföra 3 lopp unde 6 timmar.

Vi gratulerar Alexander till ett bra simmat lopp!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer