SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Det är aldrig för sent att lära sig simhopp. De här grupperna är för dig som vill träna simhopp i vuxen ålder, (+18). 

 

Förkunskapskrav för att kunna anmäla sig till vuxengrupp är att man behärskar att simma på djupt vatten (25 meter). 

 

Träningen varierar beroende på vad man önskar med sin simhoppning.

 

 

Vuxengrupp nybörjare + fortsättare

Vuxengrupp nybörjare/fortsättare är för dig över 18 år som inte har simhoppat tidigare och för dig som har tränat i gruppen sedan innan.

Det är aldrig för sent att börja simhoppa. Vi tränar på olika grundläggande hopp och simhoppsövningar. Inga förkunskaper krävs mer än simkunnighet enlig ovan. Simhoppspassen bedrivs på Högevall och är 1 timme och 30 minuter långa; 30 minuter består av uppvärmning på land och 1 timme består av simhoppsträning i vattnet.

 

Klicka här för anmälan.

Klicka här för att se schema över dagar och tider.

Vuxengrupp fortsättare

Vuxengrupp fortsättare är för dig över 18 år som har tränat simhopp minst en termin. Vi tränar på olika grundläggande hopp och simhoppsövningar och utmanar oss vidare. Förkunskapskrav är simkunnighet enlig ovan samt att du har tränat simhopp tidigare. Simhoppspassen bedrivs på Högevall och är 1 timme och 30 minuter långa; 30 minuter består av uppvärmning på land och 1 timme består av simhoppsträning i vattnet.

 

Klicka här för anmälan.

Klicka här för att se schema över dagar och tider.

Vuxengrupp avancerad

Vuxengrupp avancerad är för dig som har simhoppat i vuxengrupp nybörjare/fortsättare eller tränat simhopp tidigare.

 

Vi erbjuder simhoppsträning två gånger i veckan. SImhoppspassen är  ca 1 timme och 45 minuter långa. Träningen bedrivs både på land vid bassängen och i vatten. 

 

Klicka här för anmälan.

Klicka här för att se schema över dagar och tider.

Simhopp masters
Mastersgruppen i simhopp är för dig som har tränat simhopp tidigare. Du vill tävla på masterstävlingar, så som SM, EM och VM.

För  mer information och anmälan kontakta kansliet, kansliet@skposeidon.se

 
Våra sponsorer