SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kallelse sommarsimskola 2022
2022-07-25 08:00

 

Välkomna till Simklubben Poseidons sommarsimskola 2022!

 

If you want to read this information in English, please click here

 

Nu är det snart dags för våra sommarsimskolor. Här är lite samlad ”bra att veta-information”.

 

För er som ska gå sommarkurs på Högevallsbadet:

Ni kommer att kunna hämta ta ut ett vitt entréband som ni använder för den dagen. Bandet behöver ni för att kunna komma in och ut genom spärren till simhallen samt även kunna låsa era skåp. Ni behöver hämta ut ett nytt vitt entréband varje dag då bandet måste återlämnas i spärren för att komma ut från simhallen efter simlektionen är slut. Ni hittar lådan med banden på disken till vänster om kassa 2, precis intill spärren. Ni behöver inte ta någon kölapp för att kvittera ut banden.

 

  • Tänk på att om ni önskar stanna kvar efter simlektionen eller besöka äventyrsbadet så måste ni lösa separat entré till Högevallsbadet i receptionen. Samma sak gäller för förälder/medföljare som vill simma under utsatt lektionstid.

 

  • Receptionen på Högevallsbadet kommer att ha öppet 10:00-17:30 i sommar.
  • Ombyte sker i omklädningsrummen på entréplan

 

  • För barn som ska gå på Högevallsbadet så kan EN medföljande förälder följa med in till bassängen. Tänk på att medföljande ej får ta med ytterkläder eller skor in. Vi rekommenderar starkt kläder i funktionsmaterial när man vistas inne i simhallen.

 

Detta gäller för alla bad ((Högevallsbadet, Källbybadet Sandbybadet och Dalbybadet)

  • Vi samlas alltid vid bassängkanten. För att se vilken bassäng ni simmar i på Högevallsbadet, titta på er bokningsbekräftelse eller på namnet för just din grupp. Bokstaven som står sist i rubriken visar vilken bassäng. (U= Undervisningsbassängen, K = Kombibassängen, Tr = Träningsbassängen och Tä = Tävlingsbassängen).

 

  • Badkläder, handduk och ett glatt humör är det enda som ni behöver ta med. Vi rekommenderar er att vara ute i god tid så ni kommer i tid till simlektionen.

 

  • Det är väldigt viktigt att duscha ordentligt, utan badkläder, innan simlektionen

 

  • Man får inte springa i simhallen/utomhusbadet pga halkrisk

 

  • Vi ber er att vara uppmärksam på att det råder förbud på alla former av skärmar (telefon, platta och dator) samt fotograferingsförbud.Om det är något särskilt vi bör veta om ditt barn är vi tacksamma om du pratar med tränaren om det.

 

Vi reserverar oss för ändringar vid eventuella arrangemang på baden. Information kommer vid sådan tillfällen att skickas ut via mail eller sms.

 

 

Till sist önskar vi att ni har kul på simskolan!

 
 
Våra sponsorer