FRAMGÅNGAR VID MASTERS SM
2018-03-29 11:27
Den 23-25 mars åkte ett gäng förväntansfulla simmare från Poseidon Masters till Jönköping för att tävla i Svenska Öppna Masters mästerskapen. Årets upplaga bjöd på ett starkt startfält och det slogs ett flertal europa rekord, nordiska rekord och svenska rekord under tävlingsdagarna. Poseidon simmarna visade upp sina bästa sidor med strålande simningar, bra placeringar och många personliga rekord. Det blev totalt 5 medaljer (Natalie Varaday 2 guld plus ett silver och Gunnar Persson 1 guld plus 1 brons).

Alla Poseidon simmare, med undantag för Natialie som tävlar i pre-Masters klassen där inga SM poäng utdelas, tog SM poäng individuellt eller i lagkapp. Totalt simmade Poseidon ihop 25 SM poäng vilket placerade oss på en 37:e plats av 73 deltagande klubbar.

Bästa resultat stod Gunnar Persson för som siktade på att slå sitt egna svenska rekord på 200 ryggsim - en något långsam öppning första 100m resulterade i en tid endast 3 tiondelar över det  svenska rekordet.

Det var nöjda simmare som återvände från en härlig SM helg, nu tar vi sikte på Nordiska mästerskapen i oktober