Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Under Simning ligger våra tävlings och träningsgrupper och allt som hör till dessa.

I vår simmarutbildning finns möjlighet för alla att utvecklas. Vi har ungdomar som tränar med ambition att simma OS samtidigt som vi har simmare som tränar för att träna. Att träna simning tillsammans med andra med gemensamma mål,  utmaningar och glädje är en målsättning i alla våra grupper. Under fliken "Våra Grupper" hittar du var just du passar in. Om du vill lära dig simma så ska du gå till fliken "Simskola" istället. Där hittar allt om simupplärning.


Poseidontävling
2018-05-02 20:41
Här kommer lite bilder från den senaste Poseidontävlingen, tagna av Karl Melin Photo.
Kval till Seriesim Div 1
2018-05-02 20:37
Igår var det kval till Div 1 i Seriesim, Poseidon åkte med 29 simmare till Ängelholm för att ställa upp i kvaltävling för att få stanna kvar i Div 1. Simmarna var extremt taggade och klubbkänslan var på topp, det var ett tight race men tack vare våra fantastiska insatser i de avslutande lagkapperna där både flickor och pojkar simmade hem vinst till Poseidon så slutade vi som två, 7 poäng efter Landskrona och 10 poäng före Ängelholm som blev trea. 

Stort tack till arrangörer, till med simmare från andra klubbar.

Stort grattis till Landskrona och deras seger, vi ses i Div 1. 

Stort tack till alla underbara simmare som med hjärta och själ ställde upp tidigt den förste maj.

// Karl Melin Seriesimsansvarig
Seriesim Div 1 Omg 4
2018-05-02 20:34
Seriesim omgång 4 gick vägen i Lund, Poseidon gjorde en bra tävling men det räckte inte riktigt hela vägen och vi slutade som 5:A i Div 1 vilket ledde till kval för att få stanna kvar. Kvalet hålls den 1 Maj i Ängelholm där vi möter Landskrona, Trelleborg, Ängelholm. Tack till alla simmare, funktionärer och motklubbar som ställde upp! 
FRAMGÅNGAR VID MASTERS SM
2018-03-29 11:27
Den 23-25 mars åkte ett gäng förväntansfulla simmare från Poseidon Masters till Jönköping för att tävla i Svenska Öppna Masters mästerskapen. Årets upplaga bjöd på ett starkt startfält och det slogs ett flertal europa rekord, nordiska rekord och svenska rekord under tävlingsdagarna. Poseidon simmarna visade upp sina bästa sidor med strålande simningar, bra placeringar och många personliga rekord. Det blev totalt 5 medaljer (Natalie Varaday 2 guld plus ett silver och Gunnar Persson 1 guld plus 1 brons).
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem , 19/07 14:00 
Hem , 03/07 09:00 
Hem , 21/06 12:12 
Hem , 05/06 14:36 
 
Våra sponsorer