SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Simklubben Poseidon
I simklubben Poseidon ska vi med glädje, engagemang och nytänkande skapa möjligheter för alla att utvecklas! 

Simklubben Poseidon skall: 
  • erbjuda kvalificerad sim- och simhoppsträning för barn, ungdomar och vuxna simidrottare.
  • erbjuda simidrottare möjlighet att nå landslagsnivå.
  • ha en bred bas genom hela livet från babysim till elitgrupper där möjlighet finns till utveckling för simidrottare, individ och ledare.

Information från Simklubben Poseidon angående Corona-viruset
Information om försiktighetsåtgärder som gäller i SK Poseidon under våren 2021 kommer publiceras här löpande. 

Här kan du läsa om information och riktlinjer f rom 8 februari 2021


Till sist önskar vi alla en givande termin våren 2021


SK Poseidon

Årsmöte
2021-02-10 15:16
Hej!


SK Poseidons årsmöte kommer i år att genomföras digitalt och datum för mötet är den 18 mars. Du behöver anmäla dig för att delta. Du anmäler dig och sen kommer du få en länk till årsmötet till den e-post du anger i anmälningen. Vi har valt att lägga upp det i vårt vanliga anmälningssystem. Det underlättar mycket för oss.


Du loggar in med e-post och då får du en engångskod. Där kommer du se våra vanliga grupper som man kan anmäla sig till. Anmälan till årsmötet heter Poseidons årsmöte 2021 och du hittar den under ÖVRIGT.


Du kommer också se en text där det står att anmälan är bindande men det gäller våra sim/simhoppsgrupper. Det är ingen avgift om du får förhinder till årsmötet.

Alla är välkomna att delta men du behöver ha betalt medlemsavgift och fyllt minst 15 år under året för att få rösta vid valen som görs på mötet.


Här laddar du ner kallelse till Årsmötet.Välkomna
Styrelsen SK Poseidon

Sportlov v. 8
2021-01-25 12:35
Under Sportlovet har vi inga sim- eller simhoppskolor igång. Vi kommer ha sportlovsledigt från måndag 22/2 t.om söndag 28/2.
Vi kommer tyvärr inte kunna erbjuda några privatlektioner under vecka 8.


Kansliet och shopen kommer att hålla stängt för besökare men nås via mail och på våra ordinarie telefontider. 

Via vår webbshop www.badgrejor.se kan ni handla online.


Med vänliga hälsningar

Kansliet

Glädjande nyheter till Poseidons medlemmar
2021-01-21 11:49

Idag fick vi glädjande besked om att vi får börja träna igen med alla födda 2005 och yngre fr.o.m den 25 januari. De äldre ungdomarna och vuxna får tyvärr vänta lite till.

 

Uppmaningen från regeringen är att vi ska komma igång så snabbt som möjligt men vi måste samtidigt förhålla oss till Pandemilagens regler med maxantal i utrymmena så vi kan hålla avstånd och ha verksamhet på ett smittsäkert sätt. Detta kommer bli vår utmaning om hur det ska fungera i foajé och omklädningsrum men vi är säkra på att vi kommer hitta en lösning. Vi återkommer med besked om när just er grupp kommer få starta och ge er all information ni behöver kring det. Vi kommer starta en del av vår verksamhet v 4 och förhoppningsvis resterande v 5 om vi tillsammans med Lunds kommun kan hitta lösningar på logistiken på badet.

 

Nu får vi verkligen hoppas att smittläget sjunker mer och mer och att vi snart kan återgå till det normala. Om vi hjälps åt att följa restriktionerna så är vi snart förbi pandemin.

 

Hälsningar

Marianne Lager
Verksamhetschef SK Poseidon

 

Inför terminsstart 2021
2021-01-14 11:55
Poseidon håller sig hela tiden uppdaterade inför den situation som vi alla befinner oss i. Vår ambition är att starta vårens kurser den 25 januari men det är helt beroende på om vi får klartecken att starta verksamheten eller inte.

Poseidon förbereder och är redo att ta emot er så fort att allt går igång som önskat.
I dagsläget kan vi bara vänta och hoppas.

Fakturorna för vårterminen kommer att mailas ut så snart vi fått klart när vi kan starta våra sim-och simhoppskolor.

Mvh
SK Poseiodon
Regeringens restriktioner från den 22 dec-24 jan för idrotten.
2020-12-21 16:23

Nu har vi fått besked ifrån Lunds kommun för vad som gälla för idrotten i Lund. Detta innebär att all vår verksamhet förutom för några få undantag inte kan träna under denna period. Vi kommer återkomma med information om start igen så fort vi vet. 

Hälsningar 

Marianne Lager

Verksamhetchef SK Poseidon

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information från Lunds kommun


På grund av regeringens nya restriktioner gällande kommunala idrottsanläggningar så har Lunds kommun tagit följande beslut.

 

Beslutet gäller från den 22 december och detta gäller till och med 24 januari 2021 i första hand men kan komma förlängas.

Idrott.

·         Högevall stänger ned sin verksamhet helt.

·         Idrottshallarna, Gymnastikhallarna, Ishallen, Bowlinghallen stänger helt.

·         Undantag görs för elitidrotten/yrkesmässig idrott.

 

Definition Yrkesmässig idrott

”Idrott för sådana utövare där idrottsutövningen är den huvudsakliga sysselsättningen och där utövaren befinner sig på nationell eller internationell elitnivå för seniorer inom den aktuella idrottsgrenen.”

 

·         Definition yrkesmässig idrott avser enbart seniorverksamhet, ej barn- och ungdomsverksamhet.

·         För lagidrott avser det enbart den högsta serierna inom respektive idrott som kan räknas som elit och ska vara undantagna, exempelvis Handbollsligan och SHE inom handbollen.

·         För individuell idrott avser det elitidrott där utövaren har sin huvudsakliga sysselsättning/inkomsten inom idrottsutövningen.

 

Mer information kommer att publiceras på Lunds kommuns hemsida.

 

Kultur- och fritidsförvaltningen

Lunds kommun

 

 

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer