Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Simklubben Poseidon
I simklubben Poseidon ska vi med glädje, engagemang och nytänkande skapa möjligheter för alla att utvecklas! 

Simklubben Poseidon skall: 
  • erbjuda kvalificerad sim- och simhoppsträning för barn, ungdomar och vuxna simidrottare.
  • erbjuda simidrottare möjlighet att nå landslagsnivå.
  • ha en bred bas genom hela livet från babysim till elitgrupper där möjlighet finns till utveckling för simidrottare, individ och ledare.


Information från Simklubben Poseidon angående Corona-viruset:

Vi vill här förmedla att Simklubben Poseidon följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och vi följer utvecklingen noga. 

I dagsläget kommer all träning i Poseidon att bedrivas som planerat, med vissa anpassningar.  För er som är berörda av dessa anpassningar eller tävlar, kommer separat information.

 

Vi vill skicka med de allmänna råd som gäller:


  • Stanna hemma om du är sjuk eller snuvig för att undvika att smitta andra.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.
  • För att minska antalet personer i simhallen ber vi alla som har möjlighet, att lämna sitt barn på simskolan/simhoppet, sedan gå ut från simhallen och komma tillbaka för att hämta upp sitt barn vid lektionens slut.PTC inställd
2020-07-17 07:26
På grund av rådande situation, har vi beslutat att årets PTC inte arrangeras. Hoppas att se er åter på nästa års upplaga!
Privatlektioner för barn +10 / vuxna V28
2020-06-29 12:58
PRIVATLEKTIONER för Barn 10 + och Vuxna V28

Vi har precis lagt ut tider för privatlektion för barn 10 + och vuxna V28. 

Observera att du måste vara simkunnig för att boka dessa lektioner. 

Passa på att boka och utveckla er simteknik!
Boka på följande länk: https://sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={F9AADCF6-D081-4959-8F2C-AACF94B3E87C} Du hittar lektionerna under "Privatlektion sommar". 

Glad Midsommar
2020-06-18 13:48
SK Poseidon önskar alla en härligt GLAD MIDSOMMAR.
VI har nu lite stängt på vårt kansli. VI öppnar åter på måndag den 22 juni.


Simhopp
Diving Meet 151, 30 maj 2020
2020-06-03 17:50, Simhopp
Alla som tävlade 3 tävlingar, höga hopp,1m och 3m
Den 151 dagen på året, därav tävlingsnamnet, arrangerade vi simhoppstävling nummer 2 under covid-19.
Nya anställningar i SK Poseidon
2020-06-01 20:00
Poseidon kan med glädje presentera en lösning nu när Sebastian och Ida när flyttar till Thailand.

Ny Chefstränare blir Michael ”Misja” Klevstig. Vi är jättenöjda att på så kort tid kunna knyta till sig en av Sveriges främsta tränare. Misja har visat med många simmare att han kan få dem att prestera på topp samtidigt som han alltid lyckats utveckla föreningen vidare. 


 Gergö Nagy får en delvis ny roll i klubben som Utvecklingskoordinator och ansvarig för SUMSIM gruppen.  Gergö kommer i sin nya roll få ett större ansvar för den ”blå linjen” som är Poseidons utvecklingstrappa.


Karl Melin kommer efter att under flera år varit assistent till Sebastian få en fast anställning, han kommer vara både i SM/ JSM och SUMSIM samt vara ansvarig för Polhems LIU program.

 

Misja skickar följande hälsning till simmare och föräldrar;

”Jag heter Michael men alla känner mig nog som Misja. Jag är 43 år gammal, född och uppvuxen i Norrköping där min sim karriär började och där också min tränarkarriär startade.


Efter en tid som tränare på Sum Sim nivå i NKK fick jag jobb som elittränare i Mölndal 2005 där jag sedan arbetade fram till 2015 med simmare som Joline Höstman, Christoffer Carlsen, Isak Eliasson mfl. I perioden 2010–2015 så var jag också del av det svenska seniorlandslaget.


I 2015 tog arbetet mig ner till Skåne och Helsingborg där jag idag bor med min sambo Sara. Jag har de sista 5 åren varit cheftränare i Helsingör på andra sidan sundet.


Det har varit en lärorik och inspirerande tur till Danmark, men jag har alltid velat tillbaka till svensk simning och nu har jag fått möjligheten att starta i SK Poseidon och det är en otroligt inspirerande utmaning som jag fått möjlighet till. Mina första intryck av klubben har varit fantastiska och med ett professionellt set-up kring hela verksamheten. Sebbe har gjort ett mycket bra jobb att strukturera tävlingsverksamheten och det känns otroligt spännande att få förvalta och utveckla det han byggt upp tillsammans med Tobbe, Marianne och övriga tränare, personal och såklart er simmare.”

Nyheter från våra grupper
Simhopp, 03/06 17:50 
Simhopp, 30/05 11:58 
Babysim, 20/05 16:19 
Simhopp, 14/05 12:39 
Simskola, 14/05 12:37 
Simhopp, 01/05 18:38 
 
Våra sponsorer