Välkommen till Simklubben Poseidon
I simklubben Poseidon ska vi med glädje, engagemang och nytänkande skapa möjligheter för alla att utvecklas! 

Simklubben Poseidon skall: 
  • erbjuda kvalificerad sim- och simhoppsträning för barn, ungdomar och vuxna simidrottare.
  • erbjuda simidrottare möjlighet att nå landslagsnivå.
  • ha en bred bas genom hela livet från babysim till elitgrupper där möjlighet finns till utveckling för simidrottare, individ och ledare. 
Shoppen
PÅSKREA
2018-03-20 16:40, Shoppen
Här ovan ser ni ett urval utav våra badkläder med gul färg i sig
PÅSKREA!! Nu har vi börjat smygfira påsk här i shoppen, detta vill vi fira med er. 30% rabatt på ordinarie simkläder med gul färg i sig. Passa på och unna er något nytt nu inför påsken, eller varför inte köp till någon annan och lägg i deras påskägg? Besök oss för att ta del av rabatten.
Öppettider finner du här: http://www.skposeidon.se/start/?ID=188967
Vi har öppet nu på torsdag hela dagen 22/3 09:30-18:00!
Simhopp
Nina Janmyr hoppar till sig fina resultat i Texas
2018-03-16 15:14, Simhopp
Nina överst på pallen
Nina Janmyr som sedan snart 2 år tillbaka bor och simhoppar i USA, tävlade 8-11 mars i Texas (2018 Texas All Star Challange). Nina visar upp mycket fin simhoppning och vinner höga hopp, kommer tvåa på 1 meter och kommer på fjärdeplats på 3 meter. Nina tävlar i klassen 14- 15 år. Hon tränar och tävlar för Standford Diving Club. 

Vi i Poseidon säger stort grattis! 
Nu är vi med internet igen
2018-03-14 08:30
Sådär nu är allt som det ska och vi är numera uppkopplade :-)
Internetproblem
2018-03-13 11:10
Kansliet har problem med internetuppkopplingen vilket medför att vi inte kan nås via telefon eller Mail . Beräknar vara löst efter lunch .
Simhopp
Mastershoppare i Eindhoven 2-4 mars 2018
2018-03-11 22:09, Simhopp

Vissa säger att en tradition blir en tradition efter en generation, jag vågar påstår att det blivit en tradition att ett gäng Poseidonhopare åker till masterstävlingarna i Eindhoven en helg i mars. Detta var fjärde gången och vi var fler hoppare än någonsin! Thea Jakobsson, Rakel Jonasson, Josefine Persson, Malin Fröjd och Ylva Fröjd som tävlade pre-master i åldersklassen 18-24. Louise Larmark 25-29, Lina Damgaard 30-34 och Olle Strömbeck 45-49.


Redan på fredagen började tävlingarna med syncrohoppning på 3 meter och höga hopp. Vi hade representation på 3m av två lag, Thea och Rakel och Malin och Ylva. Det blev klirr i medaljkassan direkt, Thea och Rakel vann och Fröjds kom på en fin bronsplats! På höga blev det ytterligare ett guld för Thea och Rakel! Vilken inledning!


På lördagsmorgonen tävlade alla tjejer samtidigt så Olle hade det hektiskt med att hinna med att filma allas hopp men det klarade han fint! Lina tävlade 3 meter och hoppade stabilt och kom på en 6:e plats. Samtidigt tävlade de andra 1m där Rakel drog längsta strået och kom på en väldigt fin 2:a plats. Endast slagen av en före detta brittisk landlagshoppare! Thea hoppade även hon bra och kom 5a i ett stort startfält. Malin, Ylva och Josefin radade upp sig som nummer 9, 10 och 11 i resultatlistan! Louise inledde sin 1 meterstävling väldigt fint men med några missar i slutet fick hon nöja sig med en 4:e plats.


Legenden Olle Strömbeck sparade inte på krutet utan slog personligt rekord på 1 meter och guldet var ett faktum!


Eftermiddagen bjöd på Linas 1 meterstävling som även den var jämn och utan några missar och en 6:e plats. Louise var revangesugen på 3 meter och bjöd på alldeles förträfflig hoppning, höga poäng och en tredjeplats, inte långt från tvåan! För tjejerna i klassen 18-24 blev motståndet tufft på trean och Rakel drog längsta strået och kom 4:a!


Olle ville inte vara sämre på 3m så han hoppade till sig guldet även där, trots en svajig en och en halv volt framåt med dubbelskruv!


På söndagen var alla peppade på att tävla höga och Louise var så peppad att hon kom tvåa, även Rakel fick en silverpeng och Thea hoppade till sig en välförtjänt tredjeplats. Malin knep 5:e platsen. Även Lina vågade sig upp i tornet och gjorde en bra tävling och en 4:e plats!


Olle gick in för att ta trippeln och för att vinna över en före detta östtysk landslagshoppare, som i och för sig tävlade i en annan åldersklass, men han hade varit bäst på höga så Olle ville se om han hade platsat i teamet! Det gjorde han, trots en hand som slog i plattformen och en vit vägg som förvirrade herr Strömbeck så var guldet säkrat! Tre av tre möjliga!

Det blev totalt 11 medaljer!


/ Lina Damgaard

Nyheter från våra grupper
Shoppen, 20/03 16:40 
Arrangemang , 17/03 21:46 
Simhopp, 11/03 20:31 
 
Våra sponsorer