Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hur vi i SK Poseidon har förberedd oss för den nya GDPR lagen.
2018-05-22 13:20

Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi sammanställt en integritetspolicy som beskriver vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om SK Poseidons integritetspolicyn så hittar du den här

 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

 

För att SK Poseidon ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

 

SK Poseidon behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter (ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunicera med medlemmarna (kallelser till aktiviteter, information till målsmän m.m.) samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (medlemsavgifter och tävlingsavgifter m.m.).

 

SK Poseidon hanterar även personuppgifter i samband med ansökan om tävlingslicens till Svenska Simförbundet/Skånesim. Utöver behandlingen av personuppgifter vid licensansökningsprocessen behandlas personuppgifter vid varje tävlingstillfälle kopplat till licensens regelverk. Personuppgifterna behandlas vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.

 

SK Poseidon behandlar även personuppgifter för att ansöka om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och föreningens hemkommun.

 

Vill du läsa mer om SK Poseidons integritetspolicyn så hittar du den här.


Du kan också läsa om hur Riksidrottsförbundet har förberett sig inför GDPR på deras hemsida, vid att trycka HÄR



Nyhetsarkiv
Årsmöte 20192019-03-15 11:23
Årsmöte 20192019-03-11 16:51
Årsmöte 20192019-01-30 09:54
God jul & gott nytt år2018-12-14 09:43
SCHEMA 2018-11-23 12:52
Luciakandidater 20182018-11-20 11:17
SUMSIM region in Ystad2018-11-13 09:22
2018-11-10 18:27
Lucia med Poseidon 20182018-11-05 13:53
Ändrade öppettider2018-11-01 13:43
Tävlingar 20192018-10-25 21:25
Hanna i Word Cup2018-09-27 00:18
Kick-off 2018 2018-08-20 13:04
EJM 2018-08-17 12:59
Semesterstängt vecka 302018-07-19 14:00
SOMMAR SUMSIM2018-07-03 09:00
Glad midsommar2018-06-21 12:12
POSEIDONDAGEN 6/62018-06-05 14:36
Anders Widell avliden2018-06-04 13:52
DM i Simrishamn2018-06-04 12:38
Simiaden Region2018-05-20 12:35
Simiadenfinaltröjor2018-05-07 22:12
Simiaden Distrikt2018-05-07 12:34
POSEIDONDAGEN 20182018-04-20 13:45
Årsmötet 20182018-03-09 12:34
 
Våra sponsorer